Antiikkihuonekalujen entisöinti

Etusivu

 

Vanhojen huonekalujen tuunaaminen ja kunnostaminen on trendikäs harrastus

Aina ei kuitenkaan jaksa tehdä kaikkea itse. Silloin ammattilainen auttaa.

  • Kaipaako vanha tai uudempi huonekalusi korjausta tai maalausta?
  • Onko sinulla mielessäsi idea uudesta huonekalusta, jonka haluaisit toteuttaa, mutta et ehdi tai osaa?
  • Onko sinulla arvokas perintöhuonekalu, jonka kunnostamisen haluaisit jättää asiantuntevalle entistäjälle?
  • Oletko kunnostamassa vanhoja ikkunoita tai ovia, mutta itse tehden aika ei riiä kaikkeen?
  • Tarvitsisitko uuden rakennusosan vanhalla mallilla?

Kaikissa näissä tapauksissa me voimme auttaa ja vieläpä hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Nikkaritupa

Yrityksen toimitilan rakentaminen on ollut viime vuodet työn alla. Vanha hirsirakennus on rakennettu 1860-luvulla Ullavan Rahkosessa ja siirretty sekä kunnostettu puusepänverstaaksi rakennuksen ominaispiirteitä kunnioittaen. Vuonna 2004 purkasimme taloa Ullavalla, 2005 pystytimme sen uudelle paikalleen Polson kylälle. Kesällä 2006 kunnostimme talon ulkovuorin ja 2007 rakensimme uudisosaa, joka liittää toimitilarakennukset yhteen.

Toimialat

Antiikkihuonekalujen entisöinti Esa Polso on keskipohjalainen perheyritys. Toimimme koko Suomen alueella, joskin suurin osa asiakaskunnastamme on Pohjanmaalta ja maan keskiosista.

Sifrutaulusta kaikki alkoi

Sifrutaulusta kaikki alkoi. Tai ihmisen tarpeesta osallistua johonkin merkitykselliseen elämässään ja liittää siihen kädenjälkensä. Artikkeli Halsuan kirkon kunnostamisesta paikallisessa Perhonjokilaakso-lehdessä kertoo ensihetken tunnelmia löytyneestä epämääräisestä kirjoituksesta virsitaulun jalassa: "Myös virsitaulun maalipinnan alta paljastui tekstiä. Se oli yllättäen ruotsinkielistä, mutta sisältö on vielä hämärän peitossa. Löytö voi viitata siihen, että se on varhaisemmalta ajalta kuin itse kirkko, jo 1700-luvulta. Toinen tulkinta on se, että se on hankittu Halsualle jostain kauempaa." Ei teksti ollut ruotsia, vaikka se vähän hankalasti olikin kirjoiteltu, ei taulua liioin ollut hankittu kovinkaan kaukaa... Lue lisää >>