Polso.fi

Valikko

 

 

Viimeisin päivitys:
16.4.2019 19:13:26

Arkisto

Sen lisäksi että pidämme yllä tätä Internet-portaalia johon kokoamme sekä sukua että kylää koskevaa aineistoa, keräämme ja ylläpidämme myös fyysistä arkistoa johon talletetaan tietoja, kirjallisia kuvauksia ja valokuvia, muuta kuvamateriaalia sekä esineistöä.

Jos teillä on jotain yllämainittua aineistoa, pyydämme saada tietää niistä. Tallettaisimme materiaalin mieluusti arkistoomme, mutta ellette halua luopua alkuperäisestä kappaleesta, olemme valmiit jäljentämään materiaalin omalla kustannuksellamme ja tallentamaan kopiot arkistoomme. Kaikki materiaalin oikeudet pysyvät luonnollisesti alkuperäisellä tekijällään, mutta arkistoomme talletetun materiaalin suhteen haluamme oikeuden käyttää sitä julkaisuissamme tai web-sivustollamme.

Mikäli teillä on jotain aineistoa, voitte kätevimmin kertoa siitä meille yhteydenotto-sivulta löytyvällä lomakkeella. Voitte lähestyä meitä myös kirjeitse tai sähköpostitse.


Yhteystietomme ovat:

Polso-seura
Isosaarentie 20
69700 Veteli

seura (ät-merkki) polso (piste) fi


Home > Arkisto
Copyright © 2010, Polso-seura, Tämä sivu on kasattu sydänverellä ilman yhteiskunnan tukea saati EU-hankeaktivaattoreita.
Verkkopalveluntarjoajamme lupaa, että sivustomme sijaitsee hiilineutraalissa palvelinkeskuksessa. Palautetta sivustosta ja kehitysehdotuksiasi voit jättää tästä.